ZONDER DOEL GEEN PUNT

Deelnemer DennisDennis schreef ons het volgende over zijn deelname aan de training:

Lieve Kim, Lieve Irene,

Hierbij mijn ode aan jullie en jullie training Doen Wat je Wilt Doen. Vooraf was er twijfel, dat geef ik eerlijk toe. Maar mijn kennismaking met Irene op een eerdere cursus gaf de doorslag. Haar energie en aanpak past bij mij en ze is gewoon een mooi mens. Dus waarom ook niet?
Ik ben al 1,5 jaar op zoek naar hetgeen ik écht wil en geïnspireerd door Steve Jobs geef ik niet op, nooit! Ik pak dus het vliegtuig naar Girona, waar Kim & Irene mij oppikken. Super geregeld. In de auto krijg ik een voorgevoel dat dit precies de locatie en de wijze is waarop ik mezelf ga (her)ontdekken. Gewoon even 3 dagen weg uit “mijn wereld”. Aangekomen in Can Portell krijg ik de bevestiging wat de locatie betreft. Een heerlijk vrij en zeer gekleurd onderkomen middenin het Catalaanse platteland.
Langzaam maak ik kennis met prachtige, unieke mensen die hun eigen dromen najagen. Deze groep voelt goed. We delen iets met elkaar; We willen namelijk allemaal onze droom achterna. Ik voel me mezelf bij hen, heerlijk.
Ik leer veel. We filteren informatie op onze eigen manier, interpreteren deze anders en verwerken deze omdat we ‘voorkeursbrilletjes’ hebben. Ik leer meer over mijn waarden: wat vind ik belangrijk? Vanuit daar stel ik doelen, veel te veel, maar als ideeënfontein verval ik snel in het bedenken van alternatieven. Die valkuil stop ik vol met zand en Kim stelt me de juiste vragen; visualiseer, beleef je film en wat geeft je dan het mooiste gevoel? Vanuit dit gevoel raak ik op dag 3 “in the zone”: Ik stel doelen, voel ze, beleef ze, schrijf een plan en doorleef op een unieke manier samen met Irene of dit écht klopt. Aan het einde voel ik het, schreeuw het uit en omhels haar.
Ik voel, ik leef en ik wil mijn doel bereiken. Ik deel het met de groep en merk dat het afscheid van hen mij zwaar valt. Deze unieke beleving heb ik met hen gedeel en mijn voorkeursfilter blijft toch “mensen”.

Kim, Irene: Jullie zijn allebei unieke personen met een unieke training. Doen Wat je Wilt Doen is anders dan andere trainingen en ik kan het weten. In de bedrijfsomgeving waar ik werk heb ik talloze trainingen loopbaancoaching gehad, maar geen enkele kon tippen aan deze training. Deze training laat je voelen, beleven en daardoor ervaar je of hetgeen je als doel stelt ook écht is wat je wilt.

Ik sluit af met een quote; zonder doel geen punt, dus ga op zoek naar je doel dan vind je het punt. We will meet again!
Dennis

doenwatjewiltdoen
0

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.