WAT ZE NIET WILDE, DAT WIST ZE HEEL GOED

JessicaJessica deed mee aan de training in juli 2014.
Dit is haar verslag:

Wat ik echt niet meer wilde doen, dat wist ik heel goed. Maar wat wilde ik nou juist wel? In ieder geval een carrièreswitch, iets heel anders, iets creatiefs, maar wat precies? Er zijn zoveel mogelijkheden, zoveel leuke interessante dingen, maar wat – en vooral – hoe moet ik kiezen? En moet ik inderdaad kiezen of kan ik alles wat ik l…euk vind ook gewoon combineren? Ondanks cursussen, workshops, gesprekken, testjes, boeken, filmpjes en wat al niet meer, diende het Eureka-moment zich maar niet aan en ik had bedacht dat ik wel wat hulp kon gebruiken.

‘Doen wat je wilt doen’ kwam precies op tijd.  De training gaf mij een flinke duw in de rug.

Het programma is opgebouwd uit stukjes theorie, steeds gevolgd door een oefening. Zo krijg je steeds meer puzzelstukjes in handen die je inzicht geven in je wensen, passie, doelen en ideale leven. De training verlaagt drempels en geeft inzicht in wat je zelf nou eigenlijk het allerliefste wilt en het allerleukste vindt. Het is gemakkelijker dan je denkt. Je komt er wel, je bent er zelfs bijna. Voor de een is de weg korter dan voor de ander, maar voor mij persoonlijk geldt dat de training een fantastische en welkome katalysator was in het proces naar het vinden van mijn passie en de start van een nieuwe carrière.

De fijne rustige omgeving bij de Buitenwerkplaats gaf me een vakantiegevoel. Een paar dagen doorbrengen op de boerderij geeft je het gevoel of je bij vrienden op bezoek bent. Alles kan en alles mag. Om over het heerlijke vegetarische eten nog maar niet te spreken.

De weldoordachte opbouw met effectieve leuke oefeningen en achterliggende theorie, de fijne rustige omgeving, het lekkere gezonde eten, samen met de geweldige begeleiding van twee bijzonder inspirerende, stimulerende, energieke trainers maakt ‘Doen wat je wilt doen’ een bijzonder waardevolle ervaring die ik iedereen kan aanraden.

doenwatjewiltdoen
0

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.