WAT, HOE & VOOR WIE?

Doel training

Het doel van Doen Wat je Wilt Doen is een leven dat je energie geeft.

Tijdens de training ontdek je waar je hart ligt en waar je naartoe wilt met je carrière, je leven. Na afloop is het beeld van je toekomst helder en de doelen om daar te komen staan. Je weet wat je wilt. Je hebt gekeken naar hoe dit aansluit bij je realiteit en je hebt op basis daarvan een concreet stappenplan gemaakt.

Eenmaal thuis ga je vol enthousiasme de resultaten in je leven implementeren.

Persoonlijke formule voor succes

De deelnemers aan de vorige trainingen roemen de praktische bruikbaarheid van de training. Ze gingen met een persoonlijke formule voor succes naar huis. Enthousiast en gedreven zetten zij hun doelen nu in de wereld. Wil jij dat ook? 

Je gevoel is bepalend

De kracht van de training Doen Wat je Wilt Doen zit hem in de koppeling van je doelen aan je gevoel. De oefeningen die je tijdens de training krijgt, brengen je in contact met je gevoel, want alleen vanuit je hart kun je zeggen wat het is dat je het allerliefste zou doen.

De training Doen Wat je Wilt Doen is ideaal als je:

> op een kruispunt staat.
> huidige werk je niet meer prikkelt.
> verandering wenst, maar niet weet hoe of wat.
> je passie wil ontdekken.
> je ideeën, dromen en verlangens wil realiseren.
> levensvuur tot een waakvlam is geslonken.
> na een burn-out weer aan de slag wil.

Wat ga je tijdens de training doen?

> Je wensen en drijfveren onderzoeken.
> Op zoek naar succes- en gelukservaringen.
> Jezelf doelen stellen die daar perfect op aansluiten.
> Deze doelen testen aan de hand van je gevoel.
> Ze verder uitwerken totdat ze perfect met jou en je situatie matchen.
> Ontdekken wat je nodig hebt voor succes.
> Een concreet actieplan maken.

Waar wil je de training volgen?
De training wordt aangeboden in Nederland en op Ibiza.

Het programma in Nederland bestaat uit een 1-op-1 coachingssessie en een tweedaags trainingsprogramma. De training vindt plaats in kleine groepen (maximaal 8 personen) zodat er alle ruimte is voor persoonlijke aandacht. Aan het eind van de training weet jij wat je wilt en ga je vol vertrouwen en met een uitgewerkt plan en een enorme glimlach naar huis.

De training op Ibiza duurt vier dagen en wordt 1-op-1 gegeven. Je gaat op de mooiste plekken van het eiland aan de slag met je toekomst, op een manier die je helpt je succes te realiseren. De inhoud is helemaal afgestemd op wat er in jouw leven speelt; al wat je nodig hebt om belangrijke stappen te zetten, komt aan bod. Je doorloopt de oefeningen op bijzondere plekken in het Noorden van Ibiza waar alle rust en ruimte is om verbinding te krijgen met dat wat je echt wilt gaan doen. Naast het hierboven beschreven programma ga je ook aan de slag met thema’s als uit het denken stappen, energiek leven, de controle loslaten, luisteren naar je intuïtie, beperkte overtuigingen opruimen en vertrouwen. Je krijgt handvatten die van grote waarde zijn op bij verandering. Er is geen vast programma, jij bent het programma. Geïnspireerd, in je kracht en met een realistisch en helder plan van aanpak verlaat je het prachtige eiland.

Programma >>
Home >>

0

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.