TRAINERS

Kim KrooneKim Kroone
is NLP-trainer, -coach en facilitator. Ze begon op haar drieëntwintigste voor zichzelf. Nadat ze het zich ten doel had gesteld om in een ander land te gaan wonen, verhuisde ze binnen drie maanden met lief en baby naar Barcelona. Kim wil coachen, trainen én reizen. Voorheen maakte ze dat waar door als trainer voor Shell de wereld te bereizen en door het ontwikkelen van NLP-trainingen die ze onder andere gaf op een boot in Panama. Tegenwoordig doet ze dat via coaching en een eigen trainingsaanbod in Nederland en Spanje.

Irene HerbersIrene Herbers
is motivational trainer en freelance schrijver. Zelfontdekking, authenticiteit en vrijheid zijn drie drijfveren, die maken dat ze haar leven geregeld een nieuwe wending geeft. De autodidact werkte jaren als freelance tekstschrijver, ze schreef boeken, verhuisde naar Antwerpen en onlangs startte ze nieuwe activiteiten op in Ibiza. Tijdens Doen Wat je Wilt Doen en met www.soulislandibiza.com laat ze zien hoezeer het loont om van jezelf je beroep te maken. Haar meerwaarde tijdens deze training zit hem in: een andere kijk, meedenken, inspireren, motiveren en verbinden. 

Omdat Kim en Irene de impact ervan goed kennen, verleiden ze je er met Doen Wat je Wilt Doen toe om je ware aard te gaan volgen. De twee inspireren tot het denken in mogelijkheden en het volgen van je hart. Ze gaan het leven aan, geven hun creativiteit de ruimte en brengen zelf in praktijk wat ze anderen aanraden. Om bevlogen te kunnen blijven, creëren ze hun eigen werk en wonen ze waar ze willen (Barcelona, Antwerpen, Amsterdam, Ibiza, Scheveningen).

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Home >>

 

0

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.