TERUGBLIK OP 2015

image

En, hoe was jouw jaar? Wij hebben onze grenzen flink verlegd. Door te doen wat ons hart ons ingaf.

Zo volgde Irene haar intuïtie en vond ze een plek die volledig aansluit bij haar persoon. Ze verhuisde op de bonnefooi naar Ibiza om te kijken of ze daar een nieuw bedrijf kan gaan neerzetten. Kim hervond haar kracht als trainer en is volmaakt gelukkig met de geboorte van haar tweede kind.

Met Doen Wat je Wilt Doen verlegden we letterlijk onze grenzen. Naast onze trainingslocatie in Nederland, streken we neer bij Debbie De Jong in het zonnige Can Portell in Spanje, waar onze training helemaal op zijn plek is.

We ontmoetten ook dit jaar weer hele fijne deelnemers die hun dromen niet afdoen als een utopie, maar besloten ze te verwezenlijken en daar nu volop mee bezig zijn. Voor al diegenen die ons hun vertrouwen schonken: DANK JULLIE WEL! Jullie groei heeft ons enorm veel inspiratie, inzichten en plezier gebracht.

En tot slot, voor iedereen die onze bezigheden op deze pagina trouw volgt, dank daarvoor. Zonder jullie support zijn we nergens. We hopen dat 2016 je onbegrensde mogelijkheden, mooie ontmoetingen en fijne keuzes zal brengen. Word weer opnieuw verliefd. Op jezelf, het leven, de wereld.

doenwatjewiltdoen
0

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.