PROGRAMMA

Jumping girl aangepast januari 2018

Ins en outs

De training Doen Wat je Wilt Doen is praktisch en boordevol persoonlijke begeleiding. Na afloop kun je direct vol enthousiasme aan de slag met het resultaat.

Tijdens de training houden we je een spiegel voor en geven we je handvatten om een carrière te bouwen rondom je uniciteit. De dagen zijn gevuld met zelfontdekking en inspiratie: door middel van persoonlijke oefeningen krijg jij je diepste verlangens boven tafel. Je maakt kennis met je waarden en je leert doelen te formuleren die je hart, de kern raken. Via visualisaties maak je verbinding met je doelen en leer je deze om te zetten in concrete acties voor de nabije toekomst.

Waar ligt mijn hart, en
hoe richt ik mijn leven zo in
dat ik elke dag vol energie uit bed stap
en plezier heb in wat ik doe?

Doelen dien je te checken met je gevoel. Tijdens deze training stel je jezelf doelen die je voor je ziet. Om succes te kunnen hebben, dienen je doelen de verbeelding te triggeren. Alleen zo gaat je buik ervan borrelen. Zodra jouw hele plaatje gevoelsmatig klopt, wordt het pas echt menens. Vanaf dat moment wil en kun je niet anders dan je doelen in de wereld zetten.

De duur van de training hangt af van de locatie:
In Nederland bestaat het programma uit een 1-op-1 coachingssessie en een tweedaags trainingsprogramma. De eerstvolgende vindt plaats op donderdag 4 en vrijdag 5 juli.

Op Ibiza is het programma uitgebreider. Het is 100% op jouw behoeften en wensen afgestemd, want het is één-op-één. Naast het huidige programma ontwikkel je er de moed (en zelfdiscipline) om de gewenste veranderingen ook daadwerkelijk door te zetten. Daartoe ben je vier dagen onderweg en je werkt op de meest magische plekken van het eiland. Meer info: www.soulislandibiza.com

Praktisch >>
Home >>

0

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.