PRAKTISCH

Getty Image met basistekst

Programma training

Training Nederland:
De eerstvolgende training vindt plaats op donderdag 4 en vrijdag 5 juli. Het programma is intensief én ontspannen. Je krijgt alles wat je nodig hebt aangereikt om het antwoord te vinden op de vraag wat jou geluk en voldoening brengt. Dit start direct na je inschrijving; je ontvangt een 1-op-1 coachingssessie waarin je behoefte concreet wordt en je de middelen krijgt aangedragen die aansluiten op jou behoefte en waarmee je direct van start kan.

Tijdens de training ga je twee dagen in alle rust met jezelf aan de slag. Je krijgt je mogelijkheden helder, onderzoekt ze, kiest voor wat echt goed voelt en maakt hier een doel van dat voor je werkt en klopt met wat jij wilt met je leven. Je krijgt daarin alle ondersteuning die je een spiegel voorhoudt, je inspireert en helpt concretiseren. Je geeft jezelf de tijd om je volledig te richten op dat wat belangrijk is voor jou. Aan het eind van de training ga je geïnspireerd en met een concreet plan van aanpak naar huis.
Inhoud programma >>

Training Ibiza:
Het programma duurt vier dagen. Er is geen vast programma, jij bent het programma. Het enige dat we van je verwachten is dat je je mee laat voeren en de reis beleeft met een open mind. Na vier dagen heb je het beste van Ibiza gezien en je gaat geïnspireerd en in je kracht met een concreet plan van aanpak naar huis.

Trainingslocatie
In Nederland wordt de training gegeven op een fijne en rustige plek waar je je volledig kan richten op jezelf en je toekomst.

Op Ibiza doorloop je het programma tijdens een roadtrip die je naar betoverende plekken op het eiland rijk voert. In een baai, op een klif die hoog boven de zee uittorent, in een boom of al roadtrippende met fijne muziek op de achtergrond werk je aan je toekomst.

Trainers
De training Doen Wat je Wilt Doen wordt gegeven door Kim Kroone en Irene Herbers. Kim geeft de training in Nederland, Irene geeft deze op Ibiza.
Wie zijn Kim en Irene? >>

Investering
De prijs hangt af van de locatie; volg je de training in Nederland of reis je af naar Ibiza? Voor prijsinformatie van de Ibiza-reis, zie www.soulislandibiza.com.

Meer over prijs >>
Ik wil me inschrijven >>
Ik heb nog vragen >>

Home >>

0

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.