PRAKTISCH

Getty Image met basistekst

Programma training
Training Nederland:
Het programma duurt twee dagen. Op dag één beginnen we om 10.00 uur. Aan het eind van dag twee gaan alle deelnemers geïnspireerd en met een concreet plan van aanpak rond 18:00 uur naar huis.
Inhoud programma >>

Training Ibiza:
Het programma duurt vier dagen. Er is geen vast programma, jij bent het programma. Het enige dat we van je verwachten is dat je je mee laat voeren en de reis beleeft met een open mind. Na vier dagen heb je het beste van Ibiza gezien en je gaat geïnspireerd en in je kracht met een concreet plan van aanpak naar huis.

Trainingslocatie
In Nederland wordt de training gegeven op een fijne locatie in Scheveningen. Bij mooi weer vindt een deel van het programma plaats op het strand.

Op Ibiza doorloop je het programma tijdens een roadtrip die je naar betoverende plekken op het eiland rijk voert. In een baai, op een klif die hoog boven de zee uittorent, in een boom of al roadtrippende met fijne muziek op de achtergrond werk je aan je toekomst.

Trainers
De training Doen Wat je Wilt Doen wordt gegeven door Kim Kroone en Irene Herbers. Kim geeft de training in Nederland, Irene geeft deze op Ibiza.
Wie zijn Kim en Irene? >>

Investering
De prijs hangt af van de locatie; volg je de training in Nederland of reis je af naar Ibiza? Voor prijsinformatie van de Ibiza-reis, zie www.soulislandibiza.com.

Meer over prijs >>
Ik wil me inschrijven >>
Ik heb nog vragen >>

Home >>

0

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.