IN EEN WOORD: WOW!

ChantalChantal stuurde ons, naar aanleiding van de training die ze bij ons volgde in juli 2015 in Spanje, de volgende feedback:

In 1 woord: wow!!! Na een tip van een vriendin kwam ik bij de training Doen Wat je Wilt Doen terecht, en daar zat ik dan vorige week, in de buurt van Girona, met Kim, Irene en een heel bijzonder groepje deelnemers.

Iedereen had wel vage ideeën, of nog helemaal niet, maar allemaal hadden we een wens: hier weggaan met een echt doel, een echt plan, en een euforisch gevoel; dit wil ik doen!

Nou, dat is gelukt, en hoe! Zonder zweverigheid, maar met fantastische trainers die echte voelsprieten hebben, de juiste opdrachten, de juiste hoeveelheid tijd, en de juiste coaching van de dames, ontstond er iets magisch! We werden enthousiast, we gingen voor onszelf, voor waarden, voor die ingebeelde, ingekleurde doelen! Ze kwamen tot leven, we begonnen het te zien!

Het was intens, mooi om te zien hoe iedereen alles losliet, en zichtbaar anders in het leven ging staan. Dat dit geen training zal zijn die bij terugkomst in een laatje verdwijnt, is ons allemaal duidelijk. Hier gaat gewerkt worden, stappen gaan gemaakt worden, we zijn anders geworden!

In 1 woord dus? Wow! Dat dit kan in 2,5 dag tijd!! Maar ik ben ervan overtuigd dat dit alleen maar kan dankzij onze super trainers! Dus ENORM bedankt Irene en Kim, jullie zijn een inspirerend team!! En met dit bijzondere groepje deelnemers had het ook niet anders gekund; we will meet again!!

En voor iedereen die nog wel eens twijfelt, of al vele andere coaching of trainingen gedaan hebben die nergens toe hebben geleid: Doe wat je wilt doen en schrijf je in!!

Oh enneh, wat ik nou wil doen? Net zo’n goede trainer en coach worden als deze dames, nog een lange weg te gaan maar ik ga aan de slag! Whoop whoop!!

doenwatjewiltdoen
0

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.