“IK KAN NIET ANDERS MEER DAN DIT”

MirjamDit is wat Mirjam ons schreef over haar deelname aan de training:

Hey leuke vrouwen,

De training heeft me veel gebracht. Ik ben nu heel gemotiveerd om mijn ontwerpstudio met webshop op te gaan zetten. De ideëen blijven stromen en eindelijk kan ik er iets mee. Ik heb bij jullie geleerd hoe ik de dingen moet aanpakken zodat ze de wereld in kunnen en niet langer alleen in mij leven. Wat ik écht wil is zo helder en concreet nu, dat ik eigenlijk niet snap dat ik voorheen zo aan het tobben ben geweest 😉. Het geloof in mijn eigen kunnen is ook enorm toegenomen door de training. De oefeningen maakten heel duidelijk wat ik werkelijk van belang vind in mijn leven. En daarmee is meteen de reden helder geworden waarom ik ga doe wat ik wil doen. Ik kan niet anders meer dan dit.

Ik vond de training absoluut de moeite waard. Lekker praktisch met een hele fijne energie op een hele prettige plek. Jullie zijn een geweldig combi!

Groetjes, Mirjam

doenwatjewiltdoen
0

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.