EEN ONVERWACHTE UITKOMST

1917849_1000563763383763_8349178730680545606_n

Na afloop van de januari-training Doen Wat je Wilt Doen stuurde deelnemer Dimitri (40) mij deze FEEDBACK:

“Mijn verwachtingen lagen vóór vertrek behoorlijk hoog en die zijn tijdens de training ruimschoots overtroffen. Dat komt voornamelijk door de onverwachte uitkomst. Je hebt mij op de juiste manier benaderd door mij op mijn eigenzinnige manier te laten nadenken en voelen en daarin niet te sturen, maar goed te luisteren en het zetje in de rug te geven waar ik dat nodig had. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in contact ben gekomen met mijn gevoel, wat ik ook nog eens heb kunnen verbinden met mijn verstand. Dat is mooi!

Het beste gevoel dat mij tijdens de training is overkomen, is dat de last en onrust (van het moeten veranderen, normen, conformeren, enz.) van mijn schouders vielen, waardoor ik mij plotseling ongeremd ging voelen. Het deed mij goed dat de omgeving dit ook direct oppikte. Nu ik terug ben in Nederland, vind ik het wel lastig om dat gevoel vast te houden, maar ik ga er alles aan doen om de ‘moed’ op te brengen om het pad in te slaan dat mijn gevoel mij heeft ingegeven.

Deze training levert ieder type persoon iets op. Mij bracht het duidelijkheid en rust en de begeleiding is heerlijk. Ik wens jou en Irene alle goeds en heel veel plezier en succes bij het vervolg van dit geweldige concept.”

 

doenwatjewiltdoen
0

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.