DROOMBAAN

image

Kregen we toch vorige week een superleuk mailtje van een oud-deelnemer… Hier, lees mee:
“Beste Irene en Kim,
Hopelijk gaat alles goed met jullie! Wellicht is het leuk om te weten wat mensen met jullie cursus doen. Ik heb 8 maanden geleden tijdens de training Doen Wat je Wilt Doen – voor een groot deel dankzij jullie – een goed beeld weten te schetsen van mijn toekomst. Daardoor heb ik me beter kunnen focussen op het realiseren ervan en heb ik inmiddels, ook al is het na acht maanden zoeken, wel gelijk de juiste droombaan gevonden, in combinatie met mijn droomappartement in het centrum van Rotterdam.
Ik wilde een internationale baan, maar wel met Nederland als basis. Ik wilde een baan waarin ik mij zou kunnen ontwikkelen en waarin ik zou worden uitgedaagd door leuke collega’s. Dit is allemaal goed gekomen en na een wat sombere periode, zit ik nu in een hele fijne, stabiele en toekomstgerichte periode, waarbij ik blijf genieten van het ‘nu’ en ook van alle kleine dingen.

Heel kort samengevat ben ik sales manager voor een Aziatische multinational waarvoor ik ongeveer 50% van de tijd in het buitenland ben. Er wordt veel geïnvesteerd in trainingen en ik heb hele gezellige en professionele collega’s. Kortom: alles wat ik bij jullie heb opgeschreven heb ik.

Daarom moest ik dit toch even met jullie delen en wil ik alsnog mijn waardering uiten voor het goede werk en jullie een klein beetje inzicht geven in de gevolgen ervan voor mij. Bedankt ervoor en keep up the good work.

PS: wellicht tot in de zomer, ik ben dan voor werk in Barca”

Kijk, daar worden wij blij van. Gefeliciteerd Jonathan!

Wil jij ook je droombaan vinden?
Van 6 tot 9 april vindt de volgende ‘Doen Wat je Wilt Doen’ training plaats nabij Gerona in Spanje.
www.doenwatjewiltdoen.nl/training-spanje/

doenwatjewiltdoen
0

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.