DEELNEMERS

Wat vinden anderen van de training Doen Wat Je Wilt Doen?

“Zit je even op slot en zoek je een duidelijk punt aan de horizon, dan is Doen Wat je Wilt Doen perfect. De training krijgt van mij een dikke tien, omdat hij me koers heeft gegeven. Ik weet waar ik nu naartoe ga. Dat komt mede door de oefening ‘maken van een toekomst waarvoor je zelf verantwoordelijk wilt zijn’. Die opende mijn ogen. Het was een breekpunt. Jullie trainers zijn heel fijn, deskundig en zonder oordeel. Als ik nog tips nodig heb voor presentatietechniek, dan klop ik bij jullie aan. Jullie zijn topwijven!”
Natasja (44)
HR-adviseur in de culturele sector

“Ik geef de training een tien. Jullie zijn twee toptrainers, twee topvrouwen! Lieve meiden, het was een voorrecht om jullie te ontmoeten en leren kennen. Zonder jullie had ik nooit in zo’n korte termijn mijn doelen vastgesteld. Bedankt voor deze geweldige dagen en jullie sprankelende en inspirerende inzet.
Mensen, ga deze training doen! Bewandel geen eindeloze, lange trajecten, maar kies voor deze intensieve training, waarbij je met veel persoonlijke aandacht op weg gaat naar je doel. Welk doel? Het doel die jij gaat ontdekken, écht! Ik heb mezelf er opnieuw neergezet, heb mijn vlag een stevige plek gegeven.”
Janneke (51)
Communicatie-adviseur Sail

“In deze training kun je jezelf zijn, ik vind het dan ook een aanrader. De inhoud is fijn, goed, helder en er is ruimte en aandacht. Ik heb weer een boost waarmee ik opnieuw kan beginnen, zo voelt het. Ik ging er open in en heb veel zelfinzicht gekregen. Onder andere over waar ik me maar beter wel op kan focussen en waar niet.
Doen Wat je Wilt Doen was de investering meer dan waard. De training is een mooie mix van één-op-één gesprekken en groepsdingen. Ook van elkaar leer je altijd. De oefeningen mogen van mij nog wel meer worden nabesproken. Er komt zoveel uit bij een ieder dat het bespreken de moeite waard is. Je kunt elkaar daarin verder helpen.”
Stephanie (43)
Brandmanager, Senior Marketeer

“De training heeft wel en niet aan mijn verwachting voldaan. Stiekem hoopte ik op een wonder qua werkrichting en eigenlijk is het helemaal prima zoals het nu is, want ik zat vast in een fase waarvan ik het niet doorhad. Het pad, het ankeren bracht me veel. Het stukje van je eigen talent benoemen mag van mij wel iets uitgebreider. Ik wist het al uit een andere loopbaancoaching, maar anders zou het mij denk ik wat te snel zijn gegaan.
Ik beveel de training van harte aan. Het is de ultieme manier om even los te komen van je omgeving en je sturende gedachten waarin je vast kan komen te zitten. Erg fijne trainers ook en het is goed dat er individuele aandacht is.”
Suzanne (38)
Moeder en communicatie-adviseur

“Deze training is echt totaal anders dan alle andere trainingen. Ze krijgt van mij een 9,5 en is de investering dubbel en dwars waard, want ik weet nu wat me te doen staat en in welke volgorde. Ik heb nu echt een beeld van mijn toekomst en een heel concreet doel. Had ik dat tevoren verwacht? Helemaal niet! Tijdens deze training ga je echt met jezelf aan de slag en dat is nogal de moeite. Ondanks mijn totale gebrek aan gevoelsbenoeming kwam ik toch redelijk snel to the point, vind ik. De trainers zijn top, het zijn twee superfijne mensen. Ga zo door! Blijven lachen! Super bedankt hé!”
Ilse (34)
Business Travel Counseler

“Deze training is goed, zinvol, waardevol. En zeer toegankelijk voor als je de richting in je (professionele) leven niet meer weet. Het pad zelf vinden zou me niet gelukt zijn. Al had ik geen concrete verwachtingen, Doen Wat je Wilt Doen heeft mijn blik verruimt en richting gegeven. Ik ga met een concreet plan/visie naar huis. De begeleiding is super en low profile: je voelt je meteen op je gemak. Jullie zijn lieve, warme mensen en vullen elkaar goed aan. Alles is goed, waardoor je je kunt openstellen. Ga nog vele trainingen geven. Geef veel mensen richting in hun leven. Chapeau! xxx”
Judith (44)
Bank Manager

“Ik ging er blind in, maar ga vol vertrouwen en doelgericht naar huis. Ik kan nu zelf sturing gaan geven. Mede door het groepsgevoel worden je doelen duidelijk. De begeleiding is goed. Er is oog voor iedereen en de locatie en het eten hielpen ook enorm. Dank voor de veilige omgeving om tot inzichten te komen.”
Marcella (45)
Administrateur en spin in ‘t web

“De training was verhelderend, het is de investering zeker waard en de begeleiding is goed, easy-going & relaxed.”
Dennis (41)
Jurist

“Deze training kwam precies op het juiste moment. Ik had net mijn bedrijf verkocht en mijn hoofd liep over van de ideeën: Wat voelt goed, wat past er bij mij? Welke moest ik kiezen?
Op verschillende manieren hielden Kim en Irene mij een spiegel voor die me steeds dichter bracht bij hét doel. Het resultaat was dat al mijn ideeën samengebundeld konden worden: ze pastten als puzzelstukjes in elkaar!
Wat heerlijk was het om met deze twee trainers te komen tot het juiste doel dat echt bij mij past. Ik ben weer vol energie en klaar voor de start… PANG!”
Liesbeth (39)
Zelfstandig ondernemer

“De training is een aanrader die behalve interessant, ook zeer fijn en gezellig is. Buiten het feit dat ik mijn doel nog niet concreet heb, vond ik de training zeker de moeite waard. Het heeft me geleerd om meer op mijn gevoel af te gaan. De begeleiding is fijn en persoonlijk en je bent in een topomgeving.”
Kirsten (37)
HR-functionaris

Deze training is anders dan alle anderen die ik al had gehad. Het zal waarschijnlijk anders zijn dan alle die ik nog zal volgen. Uniek. Nuttig. En zó nodig: voor mij en voor velen.

Nog één keer de kalmte voelen die hoorde bij het bereiken van mijn doel. Ik sloot nogmaals mijn ogen. Daar stond ik dan, helemaal aan het einde van mijn pad, een lint papiertjes in die prachtige tuin die als stenen in de machtige, kolkende stroom van het leven, mijn oversteek symboliseerden van het nu naar de oever, de vaste grond aan de andere kant, die ik wil bereiken.

Dit was helemaal niet wat ik voor ogen had toen ik aan de training begon. Dit was zelfs helemaal niet het doel dat ik een half uurtje eerder nog had vooropgesteld. Toch hoorde dit doel helemaal bij mij. Ik voelde het. Die andere doelen zouden nog wel komen, die hoorden immers ook bij mij. Maar eerst kwam dit. Dit voelde goed. Dit bracht rust.

Ik zou naar huis terugkeren met een boel nieuwe ervaringen. Ik had veel bijgeleerd. Een andere manier om keuzes te maken. Mijn intuïtie durven vertrouwen. Mijn hart mijn beslissingen laten informeren. Weten wat ik echt wil, wat bij me past en wie ik ben. Bedankt Irene en Kim, bedankt!”
Sven (41)
Software engineer en fotograaf

“Ik vond de training leerzaam en inspirerend. Ik geef hem een dikke negen. Het heeft mijn doel en pad concreter gemaakt. Je leert wie je bent, waar je staat en vooral ook waar je goed in bent en waar je naartoe wilt. De groep van acht mag eventueel wel iets kleiner, want sommige onderdelen duurden best lang. Aan de andere kant geeft dat ook weer wel extra tijd en vrijheid. De begeleiding is heel professioneel. Het zijn lieve en bekwame dames. Bedankt kanjers!”
Linda (35)
Marketing- en communicatiemanager

“Mijn verwachtingen lagen vóór vertrek behoorlijk hoog en die zijn tijdens de training ruimschoots overtroffen. Dat komt voornamelijk door de onverwachte uitkomst. Jullie hebben mij op de juiste manier benaderd door mij op mijn eigenzinnige manier te laten nadenken en voelen en daarin niet te sturen, maar goed te luisteren en het zetje in de rug te geven waar ik dat nodig had. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in contact ben gekomen met mijn gevoel, wat ik ook nog eens heb kunnen verbinden met mijn verstand. Dat is mooi!

Het beste gevoel dat mij tijdens de training is overkomen, is dat de last en onrust (van het moeten veranderen, normen, conformeren, enz.) van mijn schouders vielen, waardoor ik mij plotseling ongeremd ging voelen. Het deed mij goed dat iedereen in de omgeving dit ook direct oppikte.

Nu ik terug ben in Nederland, vind ik het wel lastig om dat gevoel vast te houden, maar ik ga er alles aan doen om de ‘moed’ op te brengen om het pad in te slaan dat mijn gevoel mij heeft ingegeven.

Deze training levert ieder type persoon iets op. Mij bracht het duidelijkheid en rust en de begeleiding is heerlijk. Ik wens jullie alle goeds en heel veel plezier en succes bij het vervolg van dit geweldige concept.”
Dimitri (40)
Business consultant ICT

‘Sterke en super leerzame training die mijn blik op de toekomst niet direct veranderd heeft, maar wel versterkt. De training bracht belangrijke inzichten en de vragen die je vooraf krijgt, hebben me flink aan het denken en dromen gezet. Ze liepen voor mij als een rode draad door alle oefeningen heen. De training was een cadeautje voor mezelf. Ik geef hem een 9,5 en jullie zijn schatten! Heel erg bedankt voor de mooie dagen en de lol. Ga zo door!”
Carmen (33)
Sales support

“De training was goed en gezellig. Hij heeft wel en niet aan mijn verwachting voldaan. Het was heel anders dan ik had verwacht, maar ik ging naar huis met een doel, een richting, zoals beloofd. Aan de oefening met de ankers heb ik het meest gehad. Ik miste niks, de training was de investering waard en ik vond de begeleiding prettig. Dank jullie wel.”
Eliane
Zelfstandig ondernemer (55)

“Ontzettend bijzonder, waardevol, boven verwachting! Inspirerend, concreet, een waanzinnige ervaring! Ik heb nu focus. En de rust dat deze focus ook de juiste keuze is. De training maakt mijn toekomstbeeld heel concreet. Eigenlijk is de training onbetaalbaar. Ik vind het de investering meer dan waard. Eigenlijk driedubbel. Heel prettig, veel persoonlijke aandacht, de groepsdynamiek, jullie ervaring. Voor mij was het af en heel compleet. Te gek! Enorm bedankt! Ik hoop van jullie beide meer te mogen leren.”
Chantal (32)

“Eye-opener, inspirerend, een spiegel en een visie. Mijn waardering voor deze training is gigantisch en niet in een cijfer te benoemen. Eerlijk gezegd kwam ik redelijk blanco en zonder verwachtingen naar Spanje. Het feit dat ik zo’n andere kijk op mezelf en de toekomst heb gekregen, gaat elke verwachting te boven. Ik heb nu heel concrete doelen en handvatten aan de hand waarvan ik weer vooruit kan en wil kijken. Ik weet nu wat voor mij belangrijk is, waar mijn passies liggen en waar ik gelukkiger van word. Jullie zijn professionals die een persoonlijkheid hebben waar je u tegen zegt. Ik ben jullie dankbaar. Ik voel me gezegend. Blijf dit doen!!!”
Rogier (29)

“Inspirerend! Deze training is uniek en leidt tot resultaat dat je voelt in je ziel. Het concept is uniek en het beste dat ik ooit heb mogen ervaren en trust me: ik heb er veel gedaan. Ik ben ambassadeur, ik ga veel mensen jullie kant opsturen. There is no training in the world who will give you this experience! Jullie zijn topwijven en Debbie, de kokkin en Paco zijn superlieve mensen. Toplocatie.”
Dennis (34)

“Zeer verhelderend en bevestigend. 9+. In deze training kun je keihard doelen stellen. Focus op je doel is de absolute key. Ga de uitdaging aan met jezelf om de rest van je leven je geluk proberen te vinden.”
André (53)

“Geweldig! Perfecte locatie en begeleiding om te leren focussen en echt tot de kern te komen. De training is dé manier om te ontdekken wat je nu echt wil. Bovendien zijn de gesprekken met gelijkgestemden zeer waardevol. Heeft de training Doen Wat je Wilt Doen aan mijn verwachtingen voldaan? Meer dan! Ik heb een duidelijk beeld gekregen van mijn waarden en doelen en – belangrijk voor mij – de stappen die daarvoor nodig zijn. Mijn doelen openbaarden zich door de waarden en het vergelijken van succesverhalen. De begeleiding is heel goed. De rustige benadering, zonder oordeel sprak mij aan. Alles komt uit jezelf. Er wordt wel geprikkeld, maar nooit gestuurd. De doelen komen uit jezelf.”
Jan-Willem (35)

“Heeft de training aan mijn verwachtingen voldaan? Nee, het was beter! Trek jezelf vlot, laat je verrassen, in een prima sfeer kom je achter dingen over jezelf die je bijna wist. De trainers zijn goed. Ervaren, leuke vrouwen. Vanaf nu ga ik uit van wat ik kan en wil, dan wat ik zou moeten kunnen of willen.”
Iris (45)

“Dag mooie vrouwen! De training heeft me veel gebracht. Ik ben nu heel gemotiveerd om mijn ontwerpstudio met webshop op te gaan zetten. De ideëen blijven stromen en eindelijk kan ik er iets mee. Ik heb bij jullie geleerd hoe ik de dingen moet aanpakken zodat ze de wereld in kunnen en niet langer alleen in mij leven. Wat ik écht wil is zo helder en concreet nu, dat ik eigenlijk niet snap dat ik voorheen zo aan het tobben ben geweest 😉 Ook het geloof in mijn eigen kunnen is enorm toegenomen door de training. De oefeningen maakten heel duidelijk wat ik werkelijk van belang vind in mijn leven. En daarmee is meteen de reden helder geworden waarom ik ga doe wat ik wil doen. Ik kan niet anders meer dan dit.
Ik vond de training absoluut de moeite waard. Lekker praktisch met een hele fijne energie op een hele prettige plek. Jullie zijn een geweldig combi!”
Mirjam (48)

“Ik vond het super, hier heb ik veel aan. Ik heb door de training ‘Doen Wat je Wilt Doen’ meer vertrouwen in mijn eigen toekomst gekregen. Dat is erg belangrijk voor me. Je doelen stellen, het pad maken en ankeren. Hierdoor voelde het echt! Ik vind de training een goede manier om over de toekomst na te denken. Het helpt je echt. Ik ga met een blij en fijn gevoel naar huis.”
Rinske (53)

“Helemaal fijn deze ‘zeer resultaatgerichte’ training. Dikke 9. De training ‘Doen Wat je Wilt Doen’ voldeed aan mijn verwachting. Het heeft me terug in mijn kracht gezet, ik vond het zeer sterk. Wat ik miste was spartijd over ideeën, problemen, blokkades. Ik ben voor een eventueel avondprogramma, zodat je na zo’n lange dag geprikkeld en gestimuleerd blijft. De training is een waardevolle investering in jezelf, op verschillende lagen. De begeleiding is zeer prettig. Voldoende actief zonder overdaad/overkill: het klopt. Thnx lieverds, wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen.”
Johan (51)

“Door de training heb ik meer ruimte in mijn hoofd. Ik heb nu voor een specifiek doel gekozen in plaats van dat ik de hele tijd twijfel tussen verschillende mogelijkheden. Doordat ik vrij snel denk en alle dingen snel concreet had, had ik wel het gevoel dat ik veel aan het wachten was. Ik zou de training zeker aanbevelen. Ook vanwege de begeleiding, die is heel goed. Leuk ook dat er zoveel ruimte is om ook met andere deelnemers te sparren. De training is goed opgebouwd en de locatie is prachtig. Ik had wel het idee dat dag 1 een voller programma had en dat er in dat 2 wel meer had gepast. Maar dat komt misschien doordat ik mijn doel zo snel helder had.”
Hadewych (42)

“Waardevol, concreet, doelgericht. Een negen, absoluut. Ik heb nu inzicht in het waarom. In wat voor waarde mijn doel voor mijzelf heeft. En de training heeft mijn plannen concreter gemaakt. De training is een cadeautje, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving. De begeleiding is zeer goed. Persoonlijk, betrokken en oprecht.”
Nicolien (46)

“Ik wil niet te veel zeggen. Ga het zelf ervaren.
En wat een fijne en lieve mensen zijn jullie nou helemaal!”
Joris (34)

“De training krijgt van mij een negen. Ik heb er een project geformuleerd en een plan waarmee ik kan starten. ‘Doen Wat je Wilt Doen’ geeft inzicht in je persoonlijkheid, je waarden en je dromen en je gaat weg met een concreet stappenplan. Het doorleven van die stappen, het formuleren van successen en waarden bracht veel zelfinzicht. Fijn sfeer ook, en veel persoonlijke aandacht. Ja absoluut, het is me de investering waard.”
Hilde (39)

“Een passie/droom APK, vond ik het. Leuk, inspirerend, ontspannen en de volgorde van de training ‘Doen Wat je Wilt Doen’ is logisch. Ik zette er de klok op nul, bepaalde er mijn toekomstige richting en kreeg zicht op mogelijke drempels. Wil je op een laagdrempelige, prikkelende en authentieke manier aan de slag met jezelf, je passie en de toekomst, dan is dit wat je wilt. Of de training de investering waard is? Ja dus. Thx Kim & Irene, dit cadeautje aan mezelf hebben jullie top ingepakt: ik weet nu wat het beste bij me past en ga er vol overtuiging richting aan geven.”
Tobias (43) 

“Krachtig, mooi en wat een goede balans tussen werkvormen. Heeft de training aan mijn verwachting voldaan? Meer dan. Doelen die ooit in het verleden geboren waren, hebben nu richting gekregen. Niet vanuit een cognitieve context, maar vanuit mezelf. Deze training geeft je de pijlers om te doen wat je wilt doen. En de kracht! Super begeleiding, dank jullie wel! Ik hoop dat jullie dit met elkaar nog veel vaker zullen inzetten, daar is zeker behoefte aan.”
Fleurieke (42) 

“Het is altijd goed om eens stil te staan en met meer focus en plezier of moed door te gaan. Ik vond de training leuk en nuttig. Het gaf me focus en heeft mijn doelen helder gemaakt. In de concluderende laatste oefening werd alles van de afgelopen twee dagen omgezet in verhelderende, concrete actiepunten. Ik ben nu beter bekend met mijn kernwaarden en ben er nu ook achter dat het een het ander niet hoeft uit te sluiten. Nogal belangrijk, vind ik. De begeleiding is goed. Fijne vrouwen: nuchter, meelevend, gestructureerd en ze brengen een ontspannen sfeer.”
Job (26) 

“Wauw! Bijzondere training, in de positieve zin. Ik had niet verwacht dat dit eruit zou komen. De training heeft me een nieuwe richting gegeven, eentje die helemaal nieuw is! Het wordt spannend, ik ga lesgeven!
Ga deze training doen, het gaat je helpen!
Joanne (40)

“De training krijgt van mij een dikke 8. Het is duidelijk geworden hoe ik dingen moet aanpakken om tot resultaat te komen.”
Mirjam (48)

“Wat geven jullie een mooie training met de juiste energie. Het heeft mijn verwachting overtroffen. Geen enkel oordeel. Jezelf zijn. Leren, het weghalen van normen, het bepalen van doelen en waarden waren belangrijk. Echt oké! Het eten was ook heerlijk, voor mij niet onbelangrijk. En echt iedereen in de groep met zijn eigen hobbels had aan het einde van de training een big smile. De rust die jullie met zijn tweetjes uitstralen, Kim en Irene, is echt VET. Dank jullie wel mededeelnemers en Kim en Irene voor jullie energie. Jullie gaan nog van ons horen, want die marketingorganisatie van Lau en mij komt er! Kippenvel!”
Wijkje (38)

“Het was een zeer goede training, beter dan de loopbaantraining die ik ooit had. Ik zou een ieder dus aanraden deze training te gaan DOEN! Frappant dat NLP onbewust zo’n invloed op je heeft en ik vond het verrijkend wat mijn gevoel me leerde. Ik weet nu dat ik er veel meer naar moet luisteren. De begeleiding is super. Enthousiaste dames die je de juiste keuzes laten maken op het kruispunt, zodat je weer de goede weg inslaat. Bedankt.”
Schelto (43)

“Het is heel waardevol voor mij geweest, ik heb mooie stappen kunnen zetten en ga mijn dromen leven. De laatste oefening vond ik erg fijn. Alles zakte een laag dieper en ik kon alles wat ik tijdens de training heb geleerd echt verankeren. Heerlijk dat mijn doelen en subdoelen nu zo helder en concreet zijn, ik kan er direct mee aan de slag. Ik vond de begeleiding goed en betrokken. Ga zo door met werken vanuit je hart, het is goed. De sfeer was erg fijn en ook het gebouw, de ruimte en het eten zijn een toegevoegde waarde: prachtig. Dank jullie wel voor wie jullie zijn! Veel liefde voor alles wat jullie mee gaan maken.”
Roos (35)

“Ik vond de training heel praktisch en zeer doelgericht. Je gaat echt met je doelen aan de slag en laat ze groeien tijdens de training. Als je thuiskomt heb je meer energie en weer zin om iets te ondernemen. Je weet wat je sterke punten zijn en waar je valkuil ligt. Ook ga je de stappen nemen die je ‘normaal’ voor het gemak maar even overslaat. Uiteindelijk kom je dus thuis met het complete plaatje. Wat ik nog altijd verrassend vind, is de groei die ik zag bij mijn vriendin die ook deelnam. Ze kwam zonder doel of verwachting en is naar huis gegaan met een plan, een hele missie! Ik vond de training trouwens wel heftig in de zin van intensief. Het zijn volle dagen en er wordt veel informatie gegeven, maar ik vond het de investering helemaal waard!”
Rose (33)

“Ik vond het heel leerzaam en de ontdekking dat er zoveel meer in me zit, dan ik ooit wist, sterkt me enorm. Ik durf nu te gaan staan voor wat ik graag wil. Jullie zijn liefdevol, belangstellend en vullen elkaar goed aan. Als ik je training met een quote zou moeten omschrijven, is het: ‘ontdek je eigen kunnen’.”
Linda (64)

“Dank je wel lieve Irene en Kim, het was een fantastische training met bezieling. Ik voel zo’n wezenlijk verschil in de manier waarop ik nu in het leven sta. Boven verwachting vond ik het. Ik had niet verwacht dat ik een doel kon verzinnen, maar ik ben weer echt in mezelf gaan geloven en ik heb mooie gevoelens teruggehaald die ik eerder heb ervaren. Ik vind deze training een mooie stap in je persoonlijke ontwikkeling. Het is fijn, relaxt en jullie energie is goed! Heerlijk enthousiast en tegelijk ook rustig. Dank jullie wel voor deze prachtige ervaring, hulp en liefde. Ik kom als een andere vrouw terug.”
Sandra (35)

“De training was verbazend. Ik kreeg er een veel duidelijker beeld van mijn toekomst. Behalve inzicht in mijn waarden en doelen zag ik er ook de obstakels onder ogen, die ik heb te overwinnen. In die zin was het voor mij meer een journey op persoonlijk dan op professioneel vlak. Wanneer je je openstelt, kom je tijdens deze training een hoop over jezelf te weten. De trainers zijn behalve goed ook leuk. Omdat ze zo van elkaar verschillen, kijk je vanuit heel verschillende visies naar je toekomst.”
Sanne (27)

“Ik vond het top! Goede heldere oefeningen en een mooie opbouw. Het uitpluizen van de waarden, het chunken en doelen formuleren, daar heb ik echt wat aan. De begeleiding is fijn. Ik ben leuke verrassingen tegengekomen, terwijl ik dacht dat ik tegen enorm negatieve dingen aan zou lopen.”
Annelies (32)

“Wil je je koers bijstellen, dan is deze training een heel prettig startpunt. Ik vond het de investering zeker waard. De sfeer is goed, de training prettig, de begeleiding fijn en liefdevol. Het zou wel fijn zijn als er ook een terugkoppelmoment komt, bijvoorbeeld over twee maanden. Dank je wel, girls!”
Wikkie (40)

“Pittig, maar met een goede coaching en genoeg rustmomenten. De eerste dag was lang, maar de training heeft me weer in contact gebracht met mijn gevoel. Het heeft helder gemaakt welke keuzes ik moet maken. Wat ik heel zinvol vond was het onderdeel ‘doelen stellen en checken met je gevoel’. Ik weet nu wanneer iets echt goed is. Bij nader inzien zie ik staan dat er ook talenten worden ontdekt, maar die heb ik niet voorbij zien komen. Letterlijk dan, figuurlijk wel. Twijfel je over wat te doen of zit je vastzitten in je routine, dan is deze training een aanrader. De begeleiding is top! Mijn complimenten.”
Laureen (35)

Ik kan meteen aan de slag om mijn doelen te bereiken. De begeleiding is betrokken, oprecht en ontspannen. Kim en Irene hebben een zeer goede training ontwikkeld om op een positieve manier mij mijn doelen te laten stellen. Gedreven, duidelijk en ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Het was superleuk deze training te doen.”
Vivian (35)

En, ben je overtuigd? Kom je ook?

Wij zijn blij met het enthousiasme van onze deelnemers en we kijken er naar uit jou ook te ontmoeten. Neem contact met ons op om je in te schrijven. Je ontvangt dan een kennismakingsformulier, zodat we elkaar alvast een beetje kennen. Doe je mee?

Home >>

0

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.