CAMINO DE SANTIAGO

P1030420

Wandel- en coachingsweek

Misschien heb je wel eens ervaren dat je van een wandeling uit je hoofd en ‘in je lijf’ komt? Juist daar vind je kracht en krijg je zicht op nieuwe mogelijkheden. Samen met een kleine groep deelnemers wandel je de Camino de Santiago. In plaats van de drukke binnenlandse pelgrimsroute, loop je een week lang een deel van de minder bekende, maar juist zo mooie Noord-Spaanse kustroute (de Camino del Norte). Deze route van in totaal 835 km loopt langs prachtige kliffen en baaien, idyllische kustplaatsjes en fijne steden zoals Bilbao en San Sebastiaan. Je slaapt in kloosters en herbergen en neemt de dag zoals die komt.

Een nieuwe focus
Naast het zijn in een prachtige landschap, ligt de focus tijdens de week niet zozeer op doen wat je wilt doen maar juist op zijn wie je wilt zijn. Het is een reflectie op waar je staat en hoe je op je krachtigst bent en blijft. Daarnaast geeft het een nieuwe focus op waar je naar onderweg gaat.

Eerstvolgende weken
10-16 juni 2018
9-15 september 2018

Programma
Voor vertrek vindt er een ontmoeting plaats waarin je je reisgenoten leert kennen, je doel helder wordt en de details van de reis worden doorgenomen. Op dag 1 van de reis vlieg je naar Bilbao of San Sebastiaan. Vanuit daar reis je naar het vertrekpunt en leg je, afhankelijk van je vlucht, een deel af van de route. Van dag 2 tot en met dag 6 wandel je iedere dag een etappe op de route. Je hebt daarbij alle rust en ruimte die je nodig hebt terwijl je wel het plezier van samen onderweg zijn kan beleven. Dagelijks word je persoonlijk begeleid bij het behalen van je doel. Gemiddeld wandel je dagelijks zo’n 6 tot 8 uur. Op dag 7 verlaat je het pad en reis je terug naar Nederland.

Coach
Je wordt gedurende de week begeleid door Kim Kroone. Zij ondersteunt je vanuit haar kennis en ervaring, onder andere op het gebied van (Interculturele) NLP en (energetisch) coachen. Daarnaast spreekt ze Spaans doordat ze 5 jaar met veel plezier in Spanje heeft gewoond.

Prijs
Voor een week betaal je € 1450,-. Dit bedrag is inclusief eten, overnachtingen en inspirerende persoonlijke begeleiding en exclusief je vlucht naar Spanje en je drankjes. De btw (bij inschrijving via een bedrijf) is niet inbegrepen.

Heb je zin om een week uit je dagelijkse leven en in je kracht te stappen?
Neem dan contact op met Kim via mail of bel 06-21566490.

Training >>