RUST

12642612_998091080297698_2966813163717927868_nFotograaf en Antwerpenaar Sven (41) over onze training:

“Nog één keer de kalmte voelen die hoorde bij het bereiken van mijn doel. Ik sloot nogmaals mijn ogen. Daar stond ik dan, helemaal aan het einde van mijn pad, een lint papiertjes in die prachtige tuin die als stenen in de machtige, kolkende stroom van het leven, mijn oversteek symboliseerden van het nu naar de oever, de vaste grond aan de andere kant, die ik wil bereiken.

Dit was helemaal niet wat ik voor ogen had toen ik aan de training begon. Dit was zelfs helemaal niet het doel dat ik een half uurtje eerder nog had vooropgesteld. Toch hoorde dit doel helemaal bij mij. Ik voelde het. Die andere doelen zouden nog wel komen, die hoorden immers ook bij mij. Maar eerst kwam dit. Dit voelde goed. Dit bracht rust.

Ik zou naar huis terugkeren met een boel nieuwe ervaringen.

Ik had veel bijgeleerd. Een andere manier om keuzes te maken. Mijn intuïtie durven vertrouwen. Mijn hart mijn beslissingen laten informeren. Weten wat ik echt wil, wat bij me past, wie ik ben.

Deze training is anders dan alle anderen die ik al had gehad. Het zal waarschijnlijk anders zijn dan alle die ik nog zal volgen. Uniek. Nuttig. En zo nodig, voor mij en voor velen. Bedankt Irene en Kim, bedankt!”

En Sven, jij ook superbedankt!
Alsook een schitterende weg richting je doelen. Houd vast die rust!

Sven is niet de minste fotograaf. Hij heeft een onwaarschijnlijk talent en portfolio, laat je vervoeren door zijn werk op Flickr:https://www.flickr.com/photos/s7nn3/

doenwatjewiltdoen
0

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.